mandag 30. november 2009

Julen nærmer seg



























Jeg fikk lyst å komme i litt julestemning idag. Snøen har kommet, og det er så vakkert ute. Deilig med snø - spesielt for barna. Det gir god stemning, og passer godt nå i adventstiden.

4 kommentarer:

*sne* sa...

Så mange nydelige inspirasjonsbilder du viser! Første gang jeg er innom bloggen din, og jeg har lagt meg til som følger, sånn at jeg lett kan besøke deg igjen! Håper det er greit. //Christine

Moderne Retro sa...

Inspirerende bilder. Selv har jeg enda ikke fått noen julestemning, men nå har jeg julefri og bedre tid til å pynte, da kommer den nok.

Vedr. Peel og Dinamica: Vi har det stoffet også på spisestuestolene som blir brukt til hverdags, og de har tålt røff behandling da barna var mindre. Jeg tørker av stoffet med en fuktig klut - av og til med litt såpe på. Det beste hadde selvfølgelig vært skinn, men det synes jeg fort kan bli kaldt og kjedelig på Peel'en.
Beklager sent svar. :)

Benedicte sa...

Åh, nå gleder jeg meg til jul. Kjempeflotte bilder.

Ønsker deg en fin-fin helg.

Unknown sa...

China's largest domestic market in two cities, and there is three-line foreign brands and the weak link, taking exercise is tasted, for example, emerging homebred brand such as li ning, special paces, horse grams, del hui, 361 ° etc, dominate the two most subordinate cities most of the sports goods market share.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,