onsdag 22. oktober 2008

Litt bad


Prøver å blogge fra mobilen. Her er et lite bilde fra badet. Prinsessa mi ønsket seg rosa håndduker og det passet veldig godt:-) skal bestille speil og ordne med belysning før jeg tar nye bilder.

lørdag 18. oktober 2008

God kveld!


Da er det på tide å sette igang med kvelds-stellet igjen. 3 aktive barn som absolutt bør avslutte dagen sin ganske snart. I morgen skal vi i barnedåp, så da er det best at noen får sove noen timer først:) Litt deilig å styre inne nå når det er så dårlig vær ute også, men i kveld - da skal jeg prøve å slappe litt av. I dag har vi fått vaska soverommet vårt! Har vært nedprioritert lenge - til fordel for andre viktigere ting. Men nå holder mannen og storebror på å montere opp senga, så nå skal jeg endelig få sove i senga mi i natt! Dessuten har vi fått fuga steinene i dusjen, så nå ble det kjempebra!
Håper jeg får ført over noen bilder nå snart - slik at jeg kan legge de ut her.
Går og drømmer om en ny kjøkkenmaskin også. Hadde tenkt å kjøpe en KA, som var på salg også i september, men så måtte jeg bare tenke litt, og litt til. Min gamle er ødelagt, og jeg ønsker meg en ny. Bare så synd de er så dyre, og det er såååå mange ting som står på ønskelista om dagen. Det er mange ting jeg drømmer om og ønsker å kjøpe, men som vi bare må vente litt med. Desverre.
Nei, nå får jeg se å lage kveldsmat til de små søte her. Ha en super helg da alle sammen!

Tusen takk Maria!

Tusen takk til Tidsfördriv for en herlig hilsen! Du er en flott bloggvenn, og dette varmet veldig!

fredag 17. oktober 2008

Badet


En liten mobilhilsen fra badet.

torsdag 16. oktober 2008

Test mobilblogging


Må sjekke om jeg får til å blogge fra mobilen. Håper jeg får det til:-) gleder nei til å begynne å legge inn bilder fra nyhuset.

tirsdag 7. oktober 2008

No har vi flytta!Nå har vi etter 1 måned ventetid endelig fått flytte inn - og har sovet i nyhuset. Det er kjempedeilig å endelig få nyte litt av hverdagen her, selv om vi er omringet av pappesker - som aldri ser ut til å ta en ende. Nå har vi prøvd å konsentrere eskene om et par rom - der soverommet vårt er det ene, men likevel - jeg føler meg på flyttefot enda. Ikke så mye overskudd å snakke om heller om dagen. Begynner å få litt nok av dette, og gleder meg til at alt er ryddet og klart. Mye jobbing igjenstår - og endel små-arbeid også faktisk. Som å fuge med silikon de siste stedene, fuge gulvet i dusjen i 2. etasje og få på håndtak på kjøkken-innredningen. Nå kommer visst montøren fra HTH i morgen, så da blir det nok håndtak (hvis jeg klarer å vokne til rett tid;) )


Lamper og lys er noe av det som står i fokus nå, og jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har bestemt dette for lenge lenge siden. Men har mange ting som står på ønskelista, så det spørs om ikke noe av det må vente.


Så er det høstferie også denne uken, så vi har bestemt at litt familietid skal vi prøve å ha sammen. Ikke mye av det denne sommeren altså. Ungene har vært helt utrolig tolmodig. Ikke noe mas om noe ferie heller. Så de hadde fortjent en kjempetur. Men den får heller komme til sommeren! Da tror jeg vi må feriere flere uker...da må vel pappeskene være pakket ut vel?