tirsdag 7. oktober 2008

No har vi flytta!Nå har vi etter 1 måned ventetid endelig fått flytte inn - og har sovet i nyhuset. Det er kjempedeilig å endelig få nyte litt av hverdagen her, selv om vi er omringet av pappesker - som aldri ser ut til å ta en ende. Nå har vi prøvd å konsentrere eskene om et par rom - der soverommet vårt er det ene, men likevel - jeg føler meg på flyttefot enda. Ikke så mye overskudd å snakke om heller om dagen. Begynner å få litt nok av dette, og gleder meg til at alt er ryddet og klart. Mye jobbing igjenstår - og endel små-arbeid også faktisk. Som å fuge med silikon de siste stedene, fuge gulvet i dusjen i 2. etasje og få på håndtak på kjøkken-innredningen. Nå kommer visst montøren fra HTH i morgen, så da blir det nok håndtak (hvis jeg klarer å vokne til rett tid;) )


Lamper og lys er noe av det som står i fokus nå, og jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har bestemt dette for lenge lenge siden. Men har mange ting som står på ønskelista, så det spørs om ikke noe av det må vente.


Så er det høstferie også denne uken, så vi har bestemt at litt familietid skal vi prøve å ha sammen. Ikke mye av det denne sommeren altså. Ungene har vært helt utrolig tolmodig. Ikke noe mas om noe ferie heller. Så de hadde fortjent en kjempetur. Men den får heller komme til sommeren! Da tror jeg vi må feriere flere uker...da må vel pappeskene være pakket ut vel?

3 kommentarer:

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Råstilig blogg du har!Her var det mye flott :o)Er det greit om jeg legger deg på blogglisten min og linker til deg?

Vibeke :O)

Huset på landet sa...

Det kjøkkenet var bare knalltøft!! Den som kunne hatt noe slikt..sukk...

Tidsfördriv sa...

Så kul att äntligen ha fått flyttat in. Nu kan inspirationen bara flöda och ni kan skapa det hem som ni vill ha!

Tittar in här ibland för att se hur ni har det!

Önskar er en fin höst!

Du har något att hämta inne hos mej!

Kram Maria