lørdag 18. oktober 2008

God kveld!


Da er det på tide å sette igang med kvelds-stellet igjen. 3 aktive barn som absolutt bør avslutte dagen sin ganske snart. I morgen skal vi i barnedåp, så da er det best at noen får sove noen timer først:) Litt deilig å styre inne nå når det er så dårlig vær ute også, men i kveld - da skal jeg prøve å slappe litt av. I dag har vi fått vaska soverommet vårt! Har vært nedprioritert lenge - til fordel for andre viktigere ting. Men nå holder mannen og storebror på å montere opp senga, så nå skal jeg endelig få sove i senga mi i natt! Dessuten har vi fått fuga steinene i dusjen, så nå ble det kjempebra!
Håper jeg får ført over noen bilder nå snart - slik at jeg kan legge de ut her.
Går og drømmer om en ny kjøkkenmaskin også. Hadde tenkt å kjøpe en KA, som var på salg også i september, men så måtte jeg bare tenke litt, og litt til. Min gamle er ødelagt, og jeg ønsker meg en ny. Bare så synd de er så dyre, og det er såååå mange ting som står på ønskelista om dagen. Det er mange ting jeg drømmer om og ønsker å kjøpe, men som vi bare må vente litt med. Desverre.
Nei, nå får jeg se å lage kveldsmat til de små søte her. Ha en super helg da alle sammen!

6 kommentarer:

fru Pink sa...

Mmmm, den kjøkkenmaskinen er en ønskedrøm her i huset også:) Så lekker! Må bare si at headingen din var utrolig kul også jeg!!

Anne Mette sa...

Du er ikke alene om å drømme om en slik en, nei! Jeg bruker min mors gamle kenwood som ble kjøpt inn på 70-tallet en gang.. Den funker, men lukter sååå svidd!

Jaja... det er viktig med drømmer, hihi :-))

Tidsfördriv sa...

Precis en sån köksmaskin önskar jag mej också! Jag har också en gammal som får jobba på ett tag till *s*

Hoppas att allt är väl med er och att det går bra i allt stöket. Så skönt att få sova i sin säng igen, det är guld värt!

Trevlig helg!

Kram Maria

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Var bare innom for å si HEI :O)

Vibeke

lenas sa...

Jupp, der har du bilde av en som er sterkt ønsket her i huset også.
Er bare at jeg kan lissom ikke hive ut kenwooden heller :/
Du vet at den er billigere på pixmania...?... er stadig innom å sikler på en i favorittfargen :)
Ha en fortsatt fin søndag :)

pepperkverna sa...

KitchenAid har absolutt stilige kjøkkenmaskiner. Et lite tips; Har forsøkt flere typer, og har endt med Magimix som beste kvalitet. Den er sinnsykt bra, fikser det meste og har sabatierkniver med 20 års garanti. Hege