mandag 30. november 2009

Julen nærmer seg



























Jeg fikk lyst å komme i litt julestemning idag. Snøen har kommet, og det er så vakkert ute. Deilig med snø - spesielt for barna. Det gir god stemning, og passer godt nå i adventstiden.

fredag 27. november 2009

Utfordring


Tar utfordringen fra AnettesHus og legger inn et mobilbilde av tven som desverre må ha sin plass. Dette er fra kjøkkenet. Mamma vil ikke ha tv på stua:-) men faktisk syns jeg det er greit å ha den der, fordi den skaper mye liv på kjøkkenet når jeg likevel må være der mens senkveld går, eller barna vil se barnetv, man vil høre nyheter, god morgen norge osv...

lørdag 21. november 2009

Hjelp oss å velge Peel!!

Er det noen som har lyst å si noe om disse stolene? Vi skal ha to stk, og da trenger jeg noen meninger om farge....

Skal man være traust og velge svart? Syns denne stolen er veldig lekker i svart. Men nå er vi veldig glad i svart, så alt her blir liksom svart tenker jeg.


Så er den jo veldig flott i lys farge også!

Men skal man gjøre det litt mer spennende og velge noe som er litt kvikkere? Og som kanskje på en enda bedre måte får stolen til å bli en skulptur i rommet? Da kan den være rød.


Og så må jeg innrømme at jeg likte godt denne blå intense fargen også...
Valgets kval og vi bestemmer oss snart slik at vi får de til jul. Har du lyst å komme med noen innspill blir jeg kjempeglad!

fredag 20. november 2009

God helg

Da er det endelig snart helg - og alle er friske kan det se ut som. Så i helgen skal vi gjøre noe kjekt sammen med barna. Gleder meg. Så til alle dere! God helg!!

onsdag 18. november 2009

Bourgie


Se hva jeg har fått meg idag:-) Endelig er den i hus. Så har jeg faktisk kjøpt noe til. Men skal sette inn bilde av det senere. Jeg har ønsket meg denne lampen veldig lenge, og i dag var dagen da jeg ikke klarte å vente lenger. Den gir så utrolig koselig lys. Deilig å endelig se den hjemme hos oss:-)

tirsdag 17. november 2009

Lamper



Jeg elsker lamper! Jeg ønsker meg denne Oslo lampa fra Northern Lighting. Ønsker meg den svarte med stål bein. Hvilken er din favoritt?

I dag kjøpte jeg meg forøvrig denne lampen. Likte den kjempegodt og den fikk sin plass på stua.